11 obiceiuri sănătoase pentru fiecare zi

Dacă sunteți în căutarea unor exemple frumoase care pot deveni parte din rutina voastră zilnică pentru un mod sănătos de viață , iată 11 obiceiuri sănătoase care vă vor inspira. Păstrați-le aproape și asigurați-vă că le puneți în aplicare corect.  

Zero (0) conservanți și semi – preparate – ar fi primul scop în adoptarea unui stil de viață sănătos.  Evitați la maxim produsele semi-preparate  și congelate, produsele rafinate, conservele și mezelurile , și în scurt timp veți simți diferența.

1 oră de sport sau citit pe zi ar fi echivalentul zicalei „O minte sănătoasă  într-un corp sănătos! ” Deci, știți ce aveti de făcut – mai mult antrenament și mai puțin TV!

2 litri de apă zilnic e mai mult decât un obicei – e o regulă. Mai multe despre aceasta vedeți și aici.

3 căni de ceai verde sunt o sursă bună de antioxidanți, iar sucurile verzi sunt o modalitate foarte bună de a lua  doza zilnică de legume și fructe, în plus, acestea sunt și o gustare sănătoasă cu un gust delicios!

4 pauze mentale și fizice ar presupune pauze de 15 minute la fiecare 2 ore de lucru pe parcursul întregii zile, fără pauza de masă. Deoarece avem un regim tot mai sedentar, pauzele mici ne vor ajuta să ne limpezim mintea, iar micile plimbări prin birou de vor regla tensiunea și ajuta să ne focusăm mai ușor.

5 motive zilnice de a fi recunoscător ne vor ajuta să conștientizăm mai rapid ceea ce contează cu adevărat. Personal cred că trăim mai fericiți atunci când suntem recunoscători!

11 obiceiuri sanatoase

6 minute de meditație pe zi ne vor ajuta să ne relaxăm și să limpezim mintea și să ne recăpătăm concentrarea.

7 minute de râs zilnic ne vor dovedi că râsul este cel mai bun medicament!

8 ore de somn în medie te vor ajuta să te menții în formă întreaga zi.

9 mii de pași pe zi este cheia spre frumusețe și sănătate de invidiat! Evită ascensorul și scările rulante, mergi pe jos cât mai mult posibil, iar în schimb vei avea o siluetă de invidiat, stare perfectă de sănătate și vei emana energie și bună dispoziție.

10 este ora de seară potrivită pentru a merge la somn. Această oră vă va permite să vă treziți mai devreme și să savurați rutina de dimineață în voie.

 

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >