Babywearing Week International și în Moldova

Știați că, suntem în plină desfășurare a Babywearing Week International ce are loc în perioada 5-11 octombrie curent în toată lumea! Cu această ocazie la Chișinău se organizează o serie de evenimente frumoase dedicate acestei practici de purtat bebelușii. Mâine, 9 octombrie va avea loc un workshop despre purtatul copiilor de 10 kg+, trainer Geta Rasciuc, mai multă info găsiți aici. Iar duminică, 12 octombrie va avea loc un offline organizat de portalul www.mama.md, detalii găsiți md/index.php?showtopic=127568">aici.

Tema ediției IBW2014 este “Share the adventure” și îndeamnă mamele și tații care își poarte copii să împărtășească prin poze această frumoasă experiență. Le puteți urmări #‎ibw14.

3963874864_dc03ed4f24

Babywearing este practica de a purta copilul și în același timp de a fi conectată la treburile zilnice, având la dispoziție o varietate mare de suporturi pentru copii. Aceștia pot fi purtați de mame, tați, bunici, frați, bone, în general de cei care au în grijă un copil mic. Studiile arată că copiii purtați în sling, plâng mai puțin cu 43% decât alți copii.

Foarte curând vom reveni cu detalii și impresii.

 

sursa poza: „La distanța unui pupic” by Rodica Dumbrăveanu

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >