Ce mai nou pe la târg?

Pe lângă toate evenimentele culturale care au loc în capitală de ceva timp încoace, târgurile organizate de Carolina Portarescu sunt ca un fir roșu, care unește arta, frumosul, sofisticatul, naturalul și gingășia la un loc de cinste. Anul trecut au fost organizate 18 târguri de acest gen, iar prima ediție din acest an a avut loc chiar în weekendul ce a trecut. Fiecare târg are un specific aparte, o atmosferă caldă și prietenoasă, o oază de liniște ce te umple de inspirație și pace.

Bravo celor care l-au vizitat, indiferent dacă au cumpărat ceva, sunt sigură că și-au încălzit suflețelul și au lăsat ochii să se bucure de arta manuală.

Pentru cei care nu au avut timp, sau nu au știut de acest târg, sau pur și simplu le-a fost lene să iasă din casă în acea sâmbătă posomorâtă, voi face un rezumat, care sper să vă trezească pofta și să așteptați cu nerăbdare următoarea ediție.

Ce poți găsi la târg?

De toate!

Eu am găsit următoarele : cosmetică naturală, bijuterii hand-made, portofelele, genți și huse din piele lucrate manual atât de fin și calitativ, jucării hand-made parfumate natural, obiecte de design croșetate manual, lădițe din lemn și multe alte obiecte și articole confecționate de meșterii artizanali de la noi.

În interviul de săptămâna trecută am vorbit despre cosmetica naturală. La târg am avut posibilitatea să văd toată gama de produse CaroLUSH Beauty.

IMG_20150124_142805

Precum și bijuteriile hand-made create din piese de calculator, coajă de cocos sau plută marca caroLUSH. Premiera caroLUSH au fost butonii pentru cămașă din piese din calculator. Atât de gingaș sunt lucrați că sunt potriviți și pentru femei. 😉

IMG_20150124_143143

Ei și dacă sunteți iubitori de istorie medievală, atunci la târg vă veți simți ca acasă. Portofele, huse, gentuțe, bijuterii și centuri în stil medieval sunt doar câteva dintre creațiile prezentate de Veronica.

IMG_20150124_143151

 

Fetele de la Fir Color știu secretul croșetării. Ele croșetează totul, de la gentuțe pentru vară și vaze pentru flori, până la rame foto, inimioare și tot felul de chestii colorate desigur.

Convingeți-vă!

IMG_20150124_143406

Jucării și cu mesaj pentru cei dragi este principala atracție a târgului. De diferite dimensiuni, forme și mirosuri, Olga oferă clienților o alternativă sănătoasă a jucăriilor pentru copii sau breloacelor. Unde mai pui că miroase natural a cafea și vanilie, ele devin mai dragi.

IMG_20150124_143631

Noutatea târgului sau ceea ce nu s-a mai găsit la edițiile anterioare a fost lavanda și bostanii eco de la Gospodăria lui Kowalsky, pâinea lui Ștefan fără drojdii și obiectele din ceramică aduse de Olga Koshel.

IMG_20150124_143910             IMG_20150124_143753              IMG_20150124_145704

Eu am pus ochiul pe o gentuță, un portofel, o pereche de cerceluși, un set de veselă din ceramică și încă câteva lucrușoare frumușele. Revin la următoarea ediție a târgului!

Unde se desfășoară târgul?

La Moldmart – locul unde se dau întâlnire talentul, frumosul și dragostea!

Până la o nouă întâlnire, la un nou târg!

 

PS: La următoarea ediție de Târg de produse uimitoare veți găsi cadoul potrivit pentru persoana iubită!

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >