Shopping green în Chișinău

Având un mod sănătos de viață, suntem mai atenți la produsele pe care le folosim, iar o dată cu cererea crește și oferta. Vă prezentăm câteva locații unde puteți face shopping sănătos și de calitate, direct de acasă sau în timpul unei mici plimbări:

logo

 

Casa BIO – este primul magazin de aceste gen și oferă cea mai mare gamă de produse naturiste. Vizitând pagina web www.casabio.md sau cele 3 magazine din Chișinău, aveți la dispoziție : ceaiuri ecologice, suplimente nutritive, condimente, paste, sosuri, uleiuri vegetale și esențiale, produse cosmetice pentru întreaga familie, o diversitate de săpunuri bio cât și detergenți ecologici pentru casă. Detalii despre locații și magazin găsiți și pe Facebook.

logowww.naturalista.md –  este primul boutique online de produse cosmetice „Made in France”. Vestit prin cele mai mirositoare ape florale, o premieră pe piața din Moldova, Naturalista mai oferă o gamă largă de uleiuri vegetale și esențiale, iar de curând are și produse de pentru igienă dar și detergenți ecologici. Atât pe siteul boutiqului cât și pe pagina de Facebook, veți găsi proprietățile și beneficiile fiecărui produs, trucuri de frumusețe și alte detalii a unui stil sănătos de viață .

logo-1www.gastronom.md – este la propriu locul unde faci piața și ai ca bonus livrarea. Aici vei găsi cu siguranță produse pe care nu le găsești în alte locații, precum: lapte de nuci sau migdale, secară sau linte încolțită, unt de cacao, condimente, nuci de săpun și altele. La fel aici puteți procura pâine fără drojdii de la familia Rîbca și prepelițe de la Fermio. Toate produsele sunt certificate ecologic.

logo (1)


BioEm
– promovează intens teoria microorganisme eficiente(EM) și oferă consumatorilor produse destinate agriculturii, construcțiilor, purificării apei, industriale, la fel pentru uz casnic și zootehnie. Mai multe informații despre această categorie de produse și benefiiciile acestora găsiți pe www.bioem.md.

ecoVazon_LOGO_sloggan_260

 

www.ecovazon.md – este primul magazin online de mirodenii la ghiveci din Chișinău. Doar cu un simplu click umpleți pervazul de la bucătărie cu plante aromate precum: busuioc, coriandru, rozmarin, salvie, ardei iute, chiar și căpşuni crescute în ghiveci.

10407469_364340570397585_7425104352819560685_n

 

Antos cosmetică naturală – daca nu aveți timp pentru o vizită la magazinul Antos, urmăriți postarile pe pagina de Facebook. Antos propune o gamă vastă de produse cosmetice organice din Italia, iar de curând au organizat și un Atelier de Feminitate! Mai nou au un sait nou nouț: www.antos.md/

 

10653738_379892168829043_1604775026636160963_nMoldmart – este primul târg al fermierilor din Moldova. Aici găsiți cele mai bune produse autohtone, precum fructe și legume, lactate, ouă și patiserie pe gustul fiecăruia. Mai mult, periodic Moldmart găzduiește târgul produselor artizanale ale meșterilor locali. Noutăți și detalii despre piața agroalimentară din sectorul Râșcani al capitalei aflați pe pagina de Facebook.

 

slide

 

Glutini – este primul magazin specializat, ce oferă produse fără gluten, iar unele nu conțin nici lactoză, zahăr, ou sau soia. Aici găsiți: pâine, pesmeți, făină, paste, biscuiți, brioșe, snackuri, cereale, bomboane și condimente. Detalii găsiți pe www.fara-gluten.md sau pagina de Facebook.

 

logo (1)www.plafar.md – de curând avem și noi Plafarul nostru, cunoscătorii știu deja! Aici găsiți o mare varietate de ceaiuri ecologice, tincturi, uleiuri și produse cosmetice. Îi gășiți ușor și pe Facebook.

vivosemina

 

www.vivosemina.md – este primul magazin online specializat de semințe germinate. Veți rămâne încântați de diversitatea de semințe germinate și iarbă de semințe oferite de Vivosemina, dar și pentru calitatea și beneficiile acestor produse.

 

Dor d11058793_452878758205626_3953430381778149646_ne verde este un alt proiect autohton, care promovează un mod sănătos de viață prin adăugarea în alimentație vlăstari și germeni. Tot ei sunt cei care oferă cea mai mare varietate de germeni (grâu, hrișcă, floarea soarelui, linte, năut) și vlăstari (ceapă, ridichi, floarea soarelui, muștar, alfa alfa) și iarbă de grâu.
Mai nou, acum îi puteți găsi și în unele rețele de supermarkete.

 

1489143_166365860239052_138703322_n


Nuci de săpun
– oferă alternativă sănătoasă tuturor detergenților din casă. Le găsiți pe  Facebook  sau diverse târguri organizate cu scopul de a promova produsele naturale. Aici pe  jurnal, am organizat o întreagă campanie de testare a nucilor de săpun. Cine le-a testat deja au găsit formula sănătoasă pentru igiena locuinței.

 

bio_organig_chisinau
BIOrganic – prima cafenea raw-vegană din Chișinău se află pe str. Eminescu 39A. Pe lângă un meniu Raw variat, mai găsiți și produse bio, organice și sănătoase. Un local drăguț pentru a lua un prânz sănătos, ieși la un latte crud cu prietenii sau lua la pachet dulciuri fără zahăr sau gluten.

 

verdego_logo

VerdeGo – un alt magazin cu produse sănătoase găsiți pe str. Puskin 37. Acolo puteți umple punga cu vlăstari și germeni, fructe și legume congelate, ulei și făină, dulciuri și fructe uscate, și desigur condimente și plante aromate. Mai mult, au și livrare de salate sănătoase.

 

 

 

Magazin online de produse naturale, sănătoase direct de la țară de la micii producători, fermieri din Moldova. Dispun de livrare în raza municipiului Chișinău.

 

 

 

Un alt magazin din Chișinău unde găsiți  produse de igienă și cosmetice, dar și produse alimentare fără gluten și lactoză sau mixuri de proteine sănătoase.

Îi găsiți pe str.Lev Tolstoi 24/1. Dispun și de sait cu livrare.

 

 

 

 

shopping_green Shopping plăcut!

PS: Atunci când mergeți la cumpărături, nu uitați punga de pânză acasă!

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >