GreenTech Rangers te invită la workshop-uri inspiraționale

Ești tânăr, activ și plin de idei? Vrei să faci o schimbare pentru a face mediul înconjurător mai bun? Ai o idee de startup în domeniul ecologiei, dar nu ai destule cunoștințe pentru a o realiza? GreenTech Rangers pregătește niște workshop-uri special pentru tine!  Orice idee ce ține de gestionarea deșeurilor: reducere / reutilizare / modele de reciclare/ energie regenerabilă / depozitare, agricultură sau de producție alimentară poate prinde viață dacă ești gata să te implici!

GreenTech Rangers este un program de pre-accelerare pentru startup-uri, menit să îmbunătățească ecosistemul antreprenoriatului social / ecologic din Moldova. Acesta întrunește diverse inițiative din Europa de Est orientate spre dezvoltarea potențialului tinerilor talentați și viitorilor antreprenori pentru a îmbunătăți mediul înconjurător din țară, dar și peste hotarele ei.

Orice poate participa, atât timp cât are o idee inovatoare și durabilă în domeniul tehnologiilor ecologice – GreenTech, CleanTech și EcoTech.

În cadrul sesiunilor vor fi prezentate următoarele subiecte din „Obiectivele de dezvoltare durabilă”:

  • Energie accesibilă și regenerabilă
  • Orașe și comunități durabile
  • Schimbări climatice
  • Startup-uri ecologice

Participanții vor avea ocazia să creeze echipe, să participe la Eco-hackathon-ul național, iar după o perioadă de testare pe piața reală a ideii, să-și prezinte produsul și la Eco-hackathon-ul internațional. Scopul parcurgerii acestor etape este de a structura cât mai real ideea și de a dobândi investiții pentru realizarea ei.

Nu rata șansa de a-ți vedea visul împlinit!

Workshop-urile vor avea loc pe 14, 16, 21, 23 mai, la Generator Hub,  Ștefan cel Mare 202/2, Kentford 2, etajul 4.

Persoanele interesate să participe la workshop-uri sunt invitate să aplice completând formularul ➡️ http://bit.ly/GTRinspirational

GreenTech Rangers este implementat de o conlucrare în comun a 3 organizații: MEGAGenerator Hub / DNT, EcoVisio și în parteneriat cu YES-Europe Moldova.

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >