Impresii post event – Sănătatea are gust

Imi plac evenimentele! 🙂

Iar în ultimul timp la Chișinău inundă cu evenimente frumoase, evenimente pentru suflet și evenimente „noi”. Evenimentele noi fac parte din categoria de evenimente cu fir roșu: comunicarea și socializarea.

Acest gen de evenimente sunt organizate  cu scopul de a stabili și întări relațiile dintre participanți, iar diferența dintre invitați și moderatori abia de se vede. Iată astfel de eveniment a fost și cea de a 16-a ediție „Sănătatea are gust”.

Mai bine de 2 ore, s-a discutat despre alimentație. Speakerii serii, Maria Marian și Luminița Suveică au vorbit despre cum să avem un meniu echilibrat și regulile de bază ale unei alimentații corecte și sănătoase, iar Marian Danu s-a împărțit cu câteva trucuri condimentate.

Iată câteva notițe:

  • Stomacul nu e tomberon! Trebuie să alegem cu grijă ce mâncăm!
  • Alimentul trebuie băut, iar apa mestecată. Să fie pe înțelesul tuturor – fiecare îmbucătură trebuie mestecată de cel puțin 40 de ori!
  • Dulcele, fructele și apa se consumă pe stomacul gol!
  • Salata de fructe trebuie să conțină doar fructe acide: portocale, grapefruit, kiwi, mandarine.
  • Nu există nici un fel de dietă, există moderație! (asta ar însemna că poți să mănânci orice, însă în proporțiile potrivite).
  • În supele cremă nu se folosesc condimente uscate!
  • Iată și o schemă de combinare corectă a alimentelor, necesară pe fiecare frigider!

combinare-corecta-mancare

Mi-a plăcut și publicul, avea tema de acasă pregătită. S-a simțit că participanții deja respectă un regim de alimentare sănătos, iar la acest eveniment au venit pentru a socializa sănătos și a-și împărtăși experiența. S-au împărțit cadouri, s-au făcut poze și s-a discutat mult și frumos, despre ce avem mai scump – sănătate!

Mai multe detalii și desigur poze și impresii despre eveniment, dar și info despre următoarele evenimente marca „Sănătatea are gust” găsiți pe Facebook!

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >