Partenerii primului concurs marca Jurnalul Verde

Azi mă laud ! 🙂

Pentru că, eu cunosc câțiva oameni minunați ce coordonează niște proiecte foarte frumoase, și vreau să-i cunoașteți și voi!

Vreau s-o cunoașteți pe Constanța Ciobanu, fondatoarea www.naturalista.md, primul magazin online din Moldova, de produse bio pentru îngrijire. Ea are talent la ales produse neobișnuite, naturale și foarte folositoare. Ea vă poate recomanda cea mai mirositoare apă florală și vă va povesti despre proprietățile acesteia, cel mai natural ulei vegetal și modul de întrebuințare și cel mai nou produs al ei – buretele Konjac. Restul produselor, le găsiți dacă accesați naturalista.md">www.naturalista.md dar și pe facebook aici.

Vreau s-o cunoașteți și pe Rodica Dumbrăveanu, autoarea blogului culinar www.gourmandeye.com și creatoarea de ciocolate raw vegane amaRawia. Blogul ei m-a tentat (și a reușit!!!) să gătesc mai mult acasă și mai sănătos, iar ciocolate pur și simplu mi-au cucerit familia. Făcute cu dragoste și pasiune, din produse sută la sută naturale și vegane, ciocolatele amaRawia sunt o sursă minunată de energie și sănătate. O găsiți pe www.gourmandeye.com sau pe facebook aici și aici.

Vreau s-o cunoașteți și pe Carolina Portarescu, creatoarea brandului de cosmetice naturale caroLush Beauty. Ea știe cum trebuie să fie o cremă antirid, știe ce trebuie să conțină un șampon pentru a îngriji părul, știe ce ingrediente naturale luptă cu cariile și înălbește dinții și ce unt trebuie să conțină balsamul de buze, și mai nou, are și o formulă de lux  „Crema BioGerm”. O găsiți pe www.capsunica.com sau facebook aici și aici.

Vreau să cunoașteți și familia Subă, Adrian și Rodica, care cu atâta dăruire și pasiune gestionează unul dintre cele mai verzi proiecte autohtone Dor de Verde! Promovând un mod sănătos de viață, ei oferă cea mai mare varietate de germeni (de grâu, hrișcă, floarea soarelui, linte, năut) și vlăstari (de ceapă, ridichi, floarea soarelui, muștar, alfa alfa) și iarbă de grâu. Pe lângă faptul că aceste produse sunt adevărate bombe de vitamine, minerale și substanțe nutritive,  ele vor da culoare și aer regal oricărei rețete. Mai multe despre “Dor de Verde” dar și lista de produse și beneficiile lor găsiți aici.

 

Aceștia sunt cei 4 parteneri ai primului concurs marca Jurnalul Verde. Ce produse pun ei la bătaie, vă zic vineri 😉 . Rămâneți aproape și baftă la concurs!

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >