Primul meu rimel BIO

Probabil o dată cu lansarea Jurnalului, am o necesitatea acută de a schimba orice produs pe care îl folosesc pe unul bio sau cel puțin o alternativă homemade. Până acum, cu succes am înlocuit produsele de curățare dar și cele de îngrijire și frumusețe și am ajuns și la produsele de make-up. Pentru că am tenul gras, orice abatere de la ritualul de îngrijire sau introducerea unui produs nou îmi provoacă disconfort și tenul devine iritat și inflamat. Deci primele produse pentru care am luptat a fost fondul de ten și pudra, dar pentru că nu le-am procurat de la noi, vă voi vorbi despre primul meu rimel BIO de la Benecos, găsit la noi – md/ro/99-mascara-maximum-volume-deep-black-8ml-benecos.html">aici.

La prima vedere te lasă puțin surprinsă, pentru că noi fetele iubim ca produsele noastre să arate frumos, colorate și atrăgătoare. Însă acest rimel are un ambalaj cuminte, mic și mai târziu conștientizezi că e perfect pentru trusa de geantă. La prima deschidere se simte un miros puternic de alcool, după mine e unicul ingredient pe care l-aș exclude, dar dacă este inclus înseamnă că își are și el rolul. La prima aplicare puteți simți o mică iritație, eu am simțit-o doar la prima, poate că mai târziu acesta se evaporă și nu mai are efect puternic.

Benecos-Mascara

Ce ține de calitate, acesta are o textură potrivit de lichidă, o culoare neagră intensă oferită de pigmenți naturali, iar după aplicare arată foarte natural chiar și la o singură aplicare. Nu încarcă genele și nu curge în timpul zilei. Iar unicul „dar” ar fi că nu e rezistent la apă, după mine fiind încă o dovadă că este natural. Tot datorită acestui fapt, se demachiază foarte ușor, repede și nu necesită demachieri repetate.

În rest, rimelul natural de la Benecos îmi place. Unde mai pui că are în compoziție ulei de jojoba, extract de aloe vera și vitamina E, și este certificat de BDiH, iar la noi are un preț destul de bunișor.

Aveți grijă de ochișorii voștri!

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >