Rodica Dumbraveanu despre 3 ani de blogging culinar

Personal, am făcut cunoștință întâi cu Rodica pe blogul ei. Urmăream cu atenție fiecare rețetă și mi-am promis că într-o zi am să o cunosc. Întâlnirea a avut loc, abia peste un anișor. Zâmbitoare, veselă și foarte ușoară, Rodica poate cuceri pe oricine, iar această energie o transmite și prin rețetele ei dar și prin produsele pe care le prepară. Vă invit s-o cunoașteți și voi așa cum am cunoscut-o eu!

Lectură plăcută!

Cum te simți după 3 ani de blogging culinar?

Mă simt bine. Au fost 3 ani plini, frumoși. Am avut parte și de căderi, dar am reușit să și revin. Am început în 2, cu prietena mea Renata. A fost un început fulgerător, în scurt timp am avut un feedback extraordinar. Între timp, Renata s-a dedicat proiectului său cu păpuși hand-made, iar eu am rămas singură. Timp în care am vrut să mai și renunț, dar mereu am revenit, pentru că îmi era prea drag proiectul pe care-l pornisem. În decembrie, în echipa Gourmand{eye} a apărut Olga. Vreți să știți cât de fericită sunt? E minunat să ai o echipă!

gourmandeye

 Ai deja o rețetă marca „Gourmand eye”, dacă nu, care ar fi?

Sunt foarte multe. Marea majoritate, aș zice. Unele adaptate, dar o bună parte din ele, experiment pur. La fel s-a întâmplat cu paella pe care am făcut-o la atelier. E o rețetă inventată, adaptată după rețeta clasică a paellei cu legume. Mie îmi place să improvizez, iar gastronomia vegană și cea raw îți permite să faci lucrul ăsta din plin.

Ai un ingredient minune sau unul secret, pe care il folosești în toate rețetele?

Chiar crezi că îți voi răspunde la întrebare? 🙂 Evident. Fiecare din noi dispune de acest ingredient minune, este atât de ușor de folosit și atât de versați. Dragostea, când faci totul cu dragoste rețetele îți vor ieși de fiecare dată!

 Cum ai văzut tu publicul de la atelier? 

E un public minunat, altfel nu are cum fi. M-am bucurat să-mi întâlnesc cititorii, dar și persoanele care nu știau de blog, dar erau foarte curioase și doreau să susțină apariția unui astfel de eveniment în Chișinău. Lucru pentru care le mulțumesc din suflet. Sper că li s-a părut interesant și că au reușit să învețe ceva nou.

atelier_Rodica

Crezi că este destul de pregătit publicul nostru pentru o schimbare sau pe primul loc este curiozitatea?

Numărul mare de înscrieri la eveniment ne demonstrează ca DA! Cu siguranță da!

Când planifici următoarea ediție?

Cât de curând!

Povestește-ne și despre dragostea ta –  amaRAWia!

amaRAWia este o poveste frumoasă, cu aromă de ciocolată fină, raw vegană. Cu umpluturi alese, esențe dichisite și multă-multă dragoste! Mai multe despre amaRAWia găsiți pe pagina ei de facebook.

ciocolate raw

 Pe final, te rog să dai un sfat tuturor celor care vor să schimbe modul de alimentare sau poate dezvălui un secret 😉 !

Să o ia treptat. Azi 10% crudități, mâine 20%, poimâine introducem și sportul, nu uităm de hidratare (cu multă apă plată, filtrată). Mai citești o carte, apoi un studiu, mai intri într-un grup de interes și uite acolo ai parte de susținere zilnică. Această susținere este extrem de importantă! Și continuă! Nu renunța în momentul în care ai călcat strâmb! Noi suntem oameni, suntem sortiți greșelilor, așa învățăm! Așa învăț și eu.

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >