Și frigiderul poate fi în trend

Recent am vorbit despre cum smartphone-ul ne ajută să menținem un mod sănătos de viață. Astăzi vă prezentăm o aplicație ce vă ajută să evitați risipa de alimente.

Aplicația vine în ajutorul unei probleme de ordin global – risipa de produse alimentare. Statisticele arată că anual sunt aruncate la urna de gunoi circa 1,3 miliarde de tone de alimente sau aproximativ 1/3 din produsele alimentare din întreaga lume. În Europa, în decursul unui an, o persoană aruncă circa 90 kg de alimente. De cele mai multe ori, se aruncă alimentele care au expirat, au un aspect neplăcut sau mâncarea pregătită în exces.

„Easy Fridge” cu siguranță vă va ajuta să reduceți considerabil cantitatea de produse aruncate la coșul de gunoi. Aplicația este foarte simplă în utilizare. Vă ia doar 5 minute să faceți câte o poză la fiecare produs pe care îl aveți în frigider și să indicați și data expirării. Asta e tot! Pentru că aplicația vă va sorta produsele după data expirării, veți evita procurarea produselor pe care deja le aveți în frigider și veți avea accesul la frigiderul vostru chiar și de la birou sau fără să-l deschide-ți o dată în plus.

1                            3                              2

 

Aplicația este gratuită pe Magazin Play și poate fi instalată pe orice dispozitiv android.

Evitați risipa de alimente!

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >