5 surse de inspirație pentru un stil de viață fără deșeuri

Știi deja că Facebook-ul și Instagram-ul pot fi o sursă de inspirație pentru cei care încearcă să adopte un stil de viață sănătos. Iată câteva pagini care te vor inspira pentru o viață cu mai puține deșeuri, și de ce nu #zerowaste.

Green Up Mom

Este un grup de mămici din Moldova care vor să inspire oamenii să adopte un stil de viață fără deșeuri. Mai mult, oferă și o gamă largă de săculeți pentru produse la vrac și depozitare, torbe și plase textile pentru cumpărături.

sursa foto: Facebook/greenUpMom

No Plastic Moldova

Este o mișcare mai nouă în Chișinău care promovează viața fără plastic. Tot pe această pagină vei găsi review-uri ale produselor ambalate ecologic, dar și magazine și târguri locale unde poti face cumpărături ecologic în Chișinău.

sursa foto: Facebook/noplasticmoldova

Wasteland Rebel

Shia, fata din spatele acestui cont, este un exemplu frumos de promotor al mediului: duce o viață #zerowaste, fără plastic și fără ulei de palmier, este minimalistă și vegană. Pe lângă contul pe care îl administrează, ea a scris și o carte cu trucuri și sfaturi despre o viață fără deșeuri.

sursa foto: Instagram/wastelandrebel

Zero Waste Nerd

Este o altă sursă de inspirație #zerowaste. Veți găsi trucuri în materie de depozitare, cumpărături, organizare în casă, dar și sfaturi pentru alegerea produselor de igienă.

sursa foto: Instagram/zerowastenerd

Zero Waste Chef

Anne-Marie Bonneau promovează #nowaste în bucătărie din prisma a trei reguli: fără ambalaje, nimic procesat, fără deșeuri. Veți avea ocazia să găsiți și multe rețete de conserve, pentru că adoră murăturile!

sursa foto: Instagram/zerowastechef

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >