Un nou târg „Stuff OZ”

În câteva ore începe un nou târg de produse uimitoare „Stuff Oz” la Moldmart. Organizatorii promit o nouă doză de produse neobișnuite, create cu dragoste și pasiune de cei mai iscusiți meșteri artizanali de la noi. Iată ce va fi nou la târg:

Dulciuri de la Frutalina.

frutalina jpg 300w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px" />

 

Felicitări, dream-catchere și blocknote handmade de la Sonea Morgan

sonea morgan

PREMIERĂ  în Moldova!

Vualete englezești și mini pălării pentru cele mai elegante doamne lucrate cu drag de DJULIAS MILLINERY. 

Djulia

Jucării handmade pentru copii cuminți de la Финтиплюшка.

jucarii handmade

 

Precum și: produse cosmetice naturale de la Carolush Beauty, bijuterii ecologice de la caroLUSH, bijuterii exclusive hi-tech de la Designer Computer Parts Jewelry, accesorii croșetate de la FirColor, cutii și lădițe din lemn pictate de la Svetlana Bolboceanu, jucării handmade de la Cristina Ciorba, organizatoare din lemn de la Ellebelle, obiecte de decor de la SameOld BrandNew, picturi și ilustrații de la  Kot V Samolete, faimoasele lucrări din ceramică de la Olga Koshel, adevărate grădini în sticlă de la Garden in a Bottle, articole din piele lucrate manual de la Veronica Cîrmanu, adevărate opere de artă confecționate din paie și ziare de la Lilia Soltan, jucării cu miros de cafea și vanilie de la Elena Braghina, lucrări din lemn exotic și piele vegetală de la Owlymowly, lucruri trebuincioase adunate de Victoria Oloinic-Cojuhari, felicitări și invitații handmade de la Violett.

carolush beauty

agrafe din lemn si piele articole din piele carolush ceramica de toate decor felictari handmade garden in a botle ilustratii svetlana bolboceanu

După cum am enumerat, targul va fi unul din cele mai mari de până acum. Nu ezitați să vizitați, cumpărați și bucurați suflețelul.

Weekend frumos să aveți!

 

 

Comments

comments

Autor: Anna Velicescu

Scriu din convingerea că omul are putere să refacă lucrurile!

Distribuie

Top Teme

Casă și Grădină


Vezi toate >

Frumusețe Naturală


Vezi toate >

Nutritie Bio


Vezi toate >

Societate și Atitudine


Vezi toate >

Terapie și Sănătate


Vezi toate >